tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post2959387244283846837..comments2024-03-28T22:43:55.505+01:00Comments on Szellem a fazékban: Krumplis tésztaduendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-82487963958565808922011-04-07T10:17:51.497+02:002011-04-07T10:17:51.497+02:00Kedves Gabi!
Ilyenkor mindig repes a szívem. Nagy...Kedves Gabi!<br /><br />Ilyenkor mindig repes a szívem. Nagyon örülök a sikerednek! :) Mindig öröm számomra, ha egy receptet úgy tudok leközölni, hogy az más számára is tökéletes eredményt hozhasson. <br />Nagyon örülök, és kívánok még sok örömteli percet a konyhában! Válogass a repertoáromból, remélem, más ételeimmel is hasonló sikerélmények járnak majd együtt! :)<br /><br />És köszönöm szépen!duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-15382930776974386582011-04-06T21:27:30.394+02:002011-04-06T21:27:30.394+02:00Kedves Duende!
A Te leírásod alapján készítettem ...Kedves Duende!<br /><br />A Te leírásod alapján készítettem krumplis tésztát (fodros) nagykockából és nagy öröm számomra, hogy életemben először elképesztő jól SIKERÜLT! Sokszor készítettem már, de mindig túl száraz lett, hiányzott a tészta és a krumpli egysége, sosem ízlett nekem sem (pedig jól főzök, de ezt valahogy sosem sikerült eltalálnom). A receptedet szó szerint követve, rá kellett jönnöm, hogy a kevés olaj volt mindig a gond, valóban nem szabad sajnálni, gyönyörűen beszívódik és nem lesz túlságosan olajos a végeredmény. Nagyon finom volt, a párom a "tökéletes" és "profi" jelzőkkel illette, nekem ennyi elég is :)<br />Köszönöm! A receptet kinyomtattam, ennek alapján fogom máskor is elkészíteni a krumplis tésztát. További szép estét kívánok!<br />Gabi<br /><br />Ui.: tetszik a blog, már hónapok óta rendszeresen benézek, akárcsak Palócprovence-éba, de ide most írok először.Gabihttps://www.blogger.com/profile/05847024102980387652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-29028976334037263372010-12-30T12:30:51.629+01:002010-12-30T12:30:51.629+01:00Trinity: :)) Oké! :) Egyébként jó az olasz konyha ...Trinity: :)) Oké! :) Egyébként jó az olasz konyha csak számomra kicsit egysíkú. De vannak jó ételeik. Nem a kedvenc konyhám... De van amit szeretek és honosítottam én is.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-11044158086660793592010-12-30T02:36:40.095+01:002010-12-30T02:36:40.095+01:00Na, én ugyanígy főzöm és nagyon szeretem! De most ...Na, én ugyanígy főzöm és nagyon szeretem! De most kiállok a fodros védelmében:D Szerintem ugyanolyan az íze:))) De mindegy...Cserébe bevállalom, hogy az összes olaszos cuccot megeszem helyetted és ígérem, majdan nem azzal foglak vendégül látni:) Oké?trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-2587609541525812802010-12-29T20:38:06.846+01:002010-12-29T20:38:06.846+01:00Wise Lady: hát... nem előítélet. Egyszerűen nem sz...Wise Lady: hát... nem előítélet. Egyszerűen nem szeretem. Túl vékony és valahogy... Nem tudom, de nem szeretem. Nagyon nem. Ízlések és pofonok, tudod.<br /><br />Amúgy sem vagyok egy bótitészta rajongó. Az olaszos tésztákat sem szeretem. Egyszer-egyszer elmegy, de ha mindennap tésztát kéne ennem, ráadásul pl. olasz tésztákat, bajban lennék. A magyar konyha tésztaételeit szeretem, de ezekben is válogatós vagyok. Úgy értem, a jó házitésztánál van a határ, csak sietség esetén készítek boltisat.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-29964795562166763002010-12-29T18:57:26.178+01:002010-12-29T18:57:26.178+01:00Én is pont így főzöm, viszont nincs semmi előítéle...Én is pont így főzöm, viszont nincs semmi előítéletem a fodros nagykockával.Wise Ladyhttps://www.blogger.com/profile/14588463271060323408noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-25241899316141557492010-12-29T17:57:24.607+01:002010-12-29T17:57:24.607+01:00Padparadsa: :)) Nem tidtam hogy Te vagy... :)
An...Padparadsa: :)) Nem tidtam hogy Te vagy... :)<br /><br /><br />Anikó: eleinte én is úgy csináltam, aztán rájöttem hogy ízben semmi különbség, csak így sokkal de sokkal egyszerűbb. :)<br /><br /><br />Fakanál: azt meg nem mondom neked, de valahogy számomra olyan mű-tészta. Olyan nem-igazi... És az íze is egész más, mint a sima kockatésztáé. Valahogy... nem tudom. Egyszerűen nem jó. Műtészta.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-22146042863230086032010-12-29T15:45:04.399+01:002010-12-29T15:45:04.399+01:00Mitől illúzióromboló a fodros nagykocka?:OMitől illúzióromboló a fodros nagykocka?:OÉvahttps://www.blogger.com/profile/01793431012255913195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-11551515679972698022010-12-29T15:21:39.708+01:002010-12-29T15:21:39.708+01:00Hát jó egy étel az biztos.
Én hajában főzöm a burg...Hát jó egy étel az biztos.<br />Én hajában főzöm a burgit és a hagymát dinsztelés, pirospaprikázás után pici vízzel puhára főzöm,utána adom hozzá a kockára vágott krumplit, én is megtöröm kissé rusztikusan és jól lepirítom.Van hogy szélesmetélttel csinálom, van hogy kockatésztával, gyermelyivel.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-26632454591296915932010-12-29T13:05:41.338+01:002010-12-29T13:05:41.338+01:00De édes vagy! Én kerestem rá, kíváncsi voltam, Te ...De édes vagy! Én kerestem rá, kíváncsi voltam, Te hogyan csinálod! :))<br />Én nem töröm össze, és a végén jó alaposan megpirítom.Padparadsahttps://www.blogger.com/profile/17251063419131421554noreply@blogger.com