tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post4724369187665880277..comments2024-03-28T22:43:55.505+01:00Comments on Szellem a fazékban: Churroduendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-26921821403529340072017-01-17T20:36:48.390+01:002017-01-17T20:36:48.390+01:00Kedves Kati! Köszönöm szépen! :) Sajnos én még nem...Kedves Kati! Köszönöm szépen! :) Sajnos én még nem jártam Spanyolországban, de talán egyszer majd eljutok. :) És akkor én is eszem ott, eredeti churro-t. :)<br /><br />Köszi Anikó! És milyen finom... :))duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-14938853316694448302017-01-11T10:37:16.898+01:002017-01-11T10:37:16.898+01:00nagyon klasszul néz ki :-) nagyon klasszul néz ki :-) Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-23476445154602000922017-01-10T21:53:16.090+01:002017-01-10T21:53:16.090+01:00Ettem churro/s/t.
A spanyol emberek* hétvégén reg...Ettem churro/s/t. <br />A spanyol emberek* hétvégén reggel elmennek a "csurroszozóba", kiülnek az asztalokhoz a szabadba és ez a reggelijük.<br />Ez eltart egy ideig, mert spontán találkozások és vidám beszélgetések<br />alakulnak ki. (*már akik szeretik a churrost)<br />A sütőde mellé ki voltak rakva díszes feliratú, kb. 5 kg-os papírzsákok,<br />amiben a speciális liszt volt, amiből a churros készül.<br />(Tojásos tálcákat nem láttam.)<br />Tényleg könnyű a tésztája, de ilyen helyen egész nap ég az olaj.<br />Ha túl gyorsan sötétre sül, nehéz lesz az olajtól.<br />A tied pont jó színű lett.<br />Ezen nem is csodálkozom, mert minden ételed olyan szép a fotókon.<br />Sok jó élményt kívánok neked a konyhádban.<br /><br /><br /> <br />Katihttps://www.blogger.com/profile/03369323913974768591noreply@blogger.com