tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post6918652921012721872..comments2024-03-28T22:43:55.505+01:00Comments on Szellem a fazékban: Prószaduendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-7095565600950318742011-03-13T06:39:50.040+01:002011-03-13T06:39:50.040+01:00Anikó: hát igen, ha aludttejet akar az ember, kimé...Anikó: hát igen, ha aludttejet akar az ember, kimért tejet kell venni hozzá. De a kefír is tökéletes hozzá. A lényeg hogy savanykás legyen. Jó a sima kefír is vagy a kaukázusi is.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-26717159608400466502011-03-12T14:15:04.170+01:002011-03-12T14:15:04.170+01:00Ez igen, isteni, vittem is a receptet, nem ismerte...Ez igen, isteni, vittem is a receptet, nem ismertem.<br />Vagy házi tej megaltatással, vagy kefírrel igen, mert a bolti tejek már meg sem alusznak, vagy ha igen az nem aludttej, jobb ha nem tudjuk micsoda, egyszer próbálkoztam, mert nagyon szeretem az igazi hagyományos aludttejet, hát még most így visszagondolva is hányingerem van attól az íztől-bűztől, eszembe ne jusson:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com