tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post7488830756572212296..comments2024-03-28T07:12:02.920+01:00Comments on Szellem a fazékban: A világ legcsodálatosabb levese :)duendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-87252629217364224292015-06-04T07:12:25.768+02:002015-06-04T07:12:25.768+02:00Szívesen! :) Zsályával is mennyei! Legközelebb én ...Szívesen! :) Zsályával is mennyei! Legközelebb én is használom valamihez, mert már túlburjánzik a virágládámban lassan. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-80579415989991932952015-06-04T06:09:45.681+02:002015-06-04T06:09:45.681+02:00Valóban egyszerű és finom volt. Még van a kamrában...Valóban egyszerű és finom volt. Még van a kamrában szárított vargánya, ezért ez egy nagyon jó ötlet volt arra, hogy használjam. Én zsályával ízesítettem. Köszönöm.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13687031866405466014noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-47078852820410118192015-06-01T14:12:57.394+02:002015-06-01T14:12:57.394+02:00:) Egyébként itt zalában is úgy készül, ahogy írta...:) Egyébként itt zalában is úgy készül, ahogy írtad, de nekem valahogy nem annyira "magyaros" gyomrom van, szóval azt a fajtát ritkábban készítem, ezt sűrűbben, mert tényleg nagyon finom. Talán azért, mert a szárított vargányának az aromája koncentrált (vagy 5-ször erőteljesebb ízű, mint a friss), és mert annyira egyszerű ez az alap, amibe beleteszem, hogy nagyon erőteljesen kijön az íze. És fincsi krémes maga a leves. Sz'val én nagyon szeressem. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-20958351897252191712015-06-01T11:50:58.867+02:002015-06-01T11:50:58.867+02:00A vargányalevest én is nagyon kedvelem , de nálunk...A vargányalevest én is nagyon kedvelem , de nálunk általában friss vargányából készül és tejfölös habarással , petrezselyemzölddel és frissen őrölt fekete borssal fűszerezzük . Amit itt olvastam az a gombalevesnek egy másik dimenziója , olyan módon írsz róla mintha az a gomba eszenciája lenne és csak szuperlatívusszal lehetne illetni , ezért mindenképpen ki fogom próbálni !Az amatőr hagyományörzőhttps://www.blogger.com/profile/04733311089564464177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-14559639391886085842015-05-30T23:46:45.594+02:002015-05-30T23:46:45.594+02:00:) Az áztatóvíztől kap nagyon jó ízt a leves, nem ...:) Az áztatóvíztől kap nagyon jó ízt a leves, nem tudom ezt frissel hogyan lehetne megcsinálni... Lehet én úgy csinálnám, hogy vajon jól megpirítanám a vargányát, és azt a jó ízű vajat adnám a leveshez, és turmixolás után pedig bele lehetne tenni a megsült vargányaszeleteket is.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-65588559273703757652015-05-30T10:37:51.651+02:002015-05-30T10:37:51.651+02:00na ezt megcsinálom, van is mindenem hozzá, a vargá...na ezt megcsinálom, van is mindenem hozzá, a vargánya fagyasztott, de az ugyanolyan jó:-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-25955946331973622662015-05-30T07:58:10.196+02:002015-05-30T07:58:10.196+02:00:) :) :):) :) :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-8724240817311638852015-05-30T06:43:59.963+02:002015-05-30T06:43:59.963+02:00Annyira sok szeretettel írtál róla -és az általam ...Annyira sok szeretettel írtál róla -és az általam is olvasott Kisdarázs-idézet is tetszett ide-, hogy ha nem épp tejbe-hömbölét csináltam volna tegnap, akkor már ma elkészíteném.<br />A tejbe-hömböle nálunk egy tejes krumplilevest takar...ennél többet majd egyszer a blogomon...Bodzás Vendégházhttps://www.blogger.com/profile/12989771635882846718noreply@blogger.com