tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post900333563645600495..comments2024-03-28T22:43:55.505+01:00Comments on Szellem a fazékban: Hortobágyi húsos palacsintaduendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-37981127604895324242011-09-05T17:47:05.492+02:002011-09-05T17:47:05.492+02:00Anikó: nekem is ennyi az adagom. Illetve ebédre ke...Anikó: nekem is ennyi az adagom. Illetve ebédre kettőt ettem, de mást ezen kívül nem is.duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-77053463023034876112011-09-05T11:17:58.102+02:002011-09-05T11:17:58.102+02:00Én is nagyon szeretem, ettem már jót étteremben is...Én is nagyon szeretem, ettem már jót étteremben is, de egynél többet lehetetlenség megenni, legalábbis nekem, mert annyira laktató:-)))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-90433726100894722402011-08-27T16:39:12.505+02:002011-08-27T16:39:12.505+02:00Névtelen: Persze hogy belefér. :)
A mustár egyébk...Névtelen: Persze hogy belefér. :)<br /><br />A mustár egyébként nagyon sok étel titkos jótevője. Én is szeretem használni, van is többféle is itthon. Hagyományos, extracsípős dijoni, magos édes német mustár. A mustármagot is szívesen használom, nem csak savanyúságokba, hanem mozsárban meg szoktam rusztikusra törni és húspácokba, húskeverékekbe nagyon finom fűszer. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-44262318970288206182011-08-27T15:05:03.317+02:002011-08-27T15:05:03.317+02:00Örülök, hogy kipróbálod,én hosszú évek óta készíte...Örülök, hogy kipróbálod,én hosszú évek óta készítem, mindig nagyon szeretik, de a tejszínt eddig nem próbáltam, legközelebb igen, biztos nagyon jót tesz az ízének és az állagának, nem is tudom, eddig miért nem.Persze a csípős változatot sem mertem eddig "bedobni",de most majd....előtte némi "piackutatással".Életemben először a Főorvosoméknál ettem, soha előtte, letaglózott, annyira finom volt,de nem kis büszkeséggel állíthatom, hogy ma már-30 röpke év után-én is jót tudok készíteni.Ennyi intimitás talán belefér??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-57482436588390906992011-08-26T18:15:44.893+02:002011-08-26T18:15:44.893+02:00Kedves Névtelen!
Köszönöm szépen a tippeket, legk...Kedves Névtelen!<br /><br />Köszönöm szépen a tippeket, legközelebb kipróbálom így. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-19709704319588740022011-08-26T09:32:53.519+02:002011-08-26T09:32:53.519+02:00Ami a legfontosabb:a töltelékbe is kell egy pici m...Ami a legfontosabb:a töltelékbe is kell egy pici mustár és pici tejföl.És ,még frissen őrölt bors!Ha kevés a pörköltszaft, hagymából, pirospaprikából készítek és mustáros tejfölös habarással besűrítem, de nagyon nem szabad,mert ahogy a betöltött palacsintákat elhelyezem egy mély tűzálló edénybe,bőségesen nyakon öntöm a szafttal,amit sülés közben fölszív a palacsinta,tehát ezért kell bőven szaft sőt, ha marad külön tálkában asztalra lehet adni, nagyon szeretik,ha sok a mártás.a mustár persze nem sok, tehát nem savanyú az étel, de pikáns, jó ízt ad, nem csak a pörkölt íz dominál.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-82985880759578925082011-08-25T19:05:53.130+02:002011-08-25T19:05:53.130+02:00Cinella: biztosan ott jól csinálják. Azért szerenc...Cinella: biztosan ott jól csinálják. Azért szerencsére még vannak fehér hollók a magyar gasztronómiában is. :) Szóval ha bevált, és finom, akkor nincs gond vele étteremben sem.<br /><br /><br />Szia Ildinyó: :)<br />Akkor érdemes készíteni, ha van perkeltmaradék, mert akkor csak palacsintát kell sütni hozzá. Egyébként én is szeretem, házilag tényleg isteni tud lenni. <br />Örülök! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-55599046281375893732011-08-25T17:23:58.975+02:002011-08-25T17:23:58.975+02:00Étteremben azt hiszem soha nem rendeltem még (bizt...Étteremben azt hiszem soha nem rendeltem még (biztos megérzés... :D), viszont a nővérem sokszor készített régen (na jó, anyu is, de ez valamiért a nővérkém specialitása volt inkább). És isteni volt mindig! :) Ezer éve nem ettem! :(( Nah, jövő hétre jön a "lehűlés", lehet nekiállok. Egyszer mindent el kell kezdeni... :)<br />Jaj, és nagyon tetszett ez a Jókai idézet! :)Ildinyóhttps://www.blogger.com/profile/14963301529745144738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-34089318940052350152011-08-25T13:18:02.416+02:002011-08-25T13:18:02.416+02:00hát úgy látszik én egy elvetemült magyar vagyok, d...hát úgy látszik én egy elvetemült magyar vagyok, de a Trófea nevezetű étteremben, ha van Hortobágyi húsos palacsinta, én biz azt eszek, mert imádom!!!!!!!!!!!Cinellahttps://www.blogger.com/profile/01203386902008065334noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-72352526641646609142011-08-24T19:32:35.189+02:002011-08-24T19:32:35.189+02:00Szívesen megosztottam volna Veled. :)Szívesen megosztottam volna Veled. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-3882154393034037192011-08-24T19:00:21.399+02:002011-08-24T19:00:21.399+02:00Imádom, imádom imádom... és milyen régen nem ettem...Imádom, imádom imádom... és milyen régen nem ettem :(Verahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.com