tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post914529830729747195..comments2024-03-28T07:12:02.920+01:00Comments on Szellem a fazékban: Corn Dog (kukoricatésztában sült virsli)duendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-4155899038586495132017-01-16T23:21:11.845+01:002017-01-16T23:21:11.845+01:00Anikó, ezt magam is feltaláltam már jópár éve, a b...Anikó, ezt magam is feltaláltam már jópár éve, a blogon fenn is van, sörtészta néven. :) És így igaz, eszméletlen ropogós tud lenni. :)<br /><br />Nem tudom milyen, még nem csináltam meg, de ehettem volna is adventben a téren, mert lehetett kapni. Majd egyszer sorrakerítem. :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-45048961775539666982017-01-02T14:34:50.637+01:002017-01-02T14:34:50.637+01:00Pár napja olvastam/tanultam valahol, hogyha nagyon...Pár napja olvastam/tanultam valahol, hogyha nagyon ropogós rántotthúst akarsz enni, akár csirke, akár disznóhúst, akkor a liszthez bőven kell sütőport keverni, pl. 30 dkg liszthez 1 egész tasakkal /ennél nem kell zsemlemorzsa, csak liszt és tojás/, majd forró olajban kisütni. Isteni ropogós bunda lesz a végeredmény :-)<br /><br />Én egyébként lefagyasztom a virslit mindig és feltétnek szoktam elhasználni legtöbbször, de finom lehet ez a kukoricalisztes is :-) Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com