tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post931117574812821169..comments2024-03-28T22:43:55.505+01:00Comments on Szellem a fazékban: Stíriai metéltduendehttp://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-27828051053736136272014-11-26T12:02:49.522+01:002014-11-26T12:02:49.522+01:00Nagyon jól néz ki :)Nagyon jól néz ki :)martinellihttp://legyunkeszsegesek.blogspot.ro/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-24933580839950643452014-11-21T09:56:28.273+01:002014-11-21T09:56:28.273+01:00Hát még én hogy örülök! :D Isteni fincsi Anikó, kö...Hát még én hogy örülök! :D Isteni fincsi Anikó, köszönetem az ötletért, receptért! :)<br />Na pl. még azt sem készítettem, sem nem ettem soha... a vargabéles is kimaradt valahogy eddig.<br /><br />Á... zseniális ötlet, köszi! :)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8950464258744356291.post-62164213099872947052014-11-21T06:58:59.582+01:002014-11-21T06:58:59.582+01:00De örülök, hogy te is megsütötted, én is most elős...De örülök, hogy te is megsütötted, én is most először és nagyon ízlett, ha belegondolsz ugyanazokkal az összetevőkkel készül, mint a Vargabéles - kivéve a cérnametéltet és a réteslapokat - no meg a túrót máshová tesszük, mégis két teljesen különböző sült édességet kapunk, egyik jobb, mint a másik.<br />Én egy kicsit többet csináltam belőle, maradt másnapra is, azzal javítottam fel, hogy sütőben újra átmelegítettem és forró vaníliapudinggal /oetker/ leöntöttem.<br />Ne tudd meg, úgy is csodás finom :-))))Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.com