2017. augusztus 7., hétfő

Koviubi

:)


A recept itt.
Ne öntsétek el a fölösben maradt levét, mert isteni nyári töltött káposztát lehet vele csinálni. 👌

4 megjegyzés:

Anikó írta...

Azt is, de én szoktam úgy 2 dl-nyit a tökfőzelékhez is felönteni, isteni ízt ad neki, vagy csak úgy meginni, amikor ilyen piszok kánikula van, ami mostanáig volt :-) Most végre csendesen esik :-)
Nagyon boldog névnapot kívánok két nappal később is Krisztikém :-)

duende írta...

Igen, igen, máshoz is fantasztikus (csak legutóbb épp nyári töltött káposztát csináltam vele, onnan jutott eszembe), imádom. :)
Nálunk éccaka esett, most ezer ágra süt a nap, viszont kellemesen hűvös a levegő, annyira jólesik, nekem is. Iszonyú kánikula volt a múlt héten. :( Én bírom a meleget, de ez nekem is sok(k) volt...

Nagyon szépen köszönöm Anikó! :)

Anikó írta...

:-) Még a budapesti lakásban időzöm az állatkáimmal, várjuk a nyomorult közműbekötést, meg a konyhabútorommal is késik a gyár, most látom, hogy Falatka mennyire nagyszerű kiskutya, annyi türelem van benne, hiszen csak napi kétszer tudja levinni a Kata, én ugye nem tudok a járókeretemmel lemenni vele egy emeletet, ráadásul a földszintről is még egy sor lépcső van le az utcaszintre, hétvégenként leviszi 3x, és nem rendetlenkedik, türelmes, szót fogad, figyel rám, teljesen a ritmusom szerint vannak a cicuk is meg ő is. Soha nem hittem volna, alig várom, hogy már ott legyünk és Fali megint annyit lehessen kint, mint Tatán az óriáskertben volt.Biztos nagyon hiányzik neki :-)

duende írta...

Az állatok olyan intelligensek, és intuitívak. Én sokszor gondolni sem merek cicu jelenlétében, mert veszi az adás, mindig. :)) (Itt főleg a halacskára gondolok, amit minden nap megenne, de hát nem lehet... azért hetente egyszer-kétszer kap, de nem szabad gondolnom, csak ha veszek is, mert várja :))) )

Remélem már nem sokáig kell ideiglenesen állomásoznotok, a nehezén talán már túl vagy Anikó. Tudom milyen rossz, mikor a "hivatalokra" kell várakozni, pfűűű... ismerős.
És milyen öröm lesz majd már ott lenni, neked is, állatkáknak is. :) Biztosan szép lesz, és otthonos, és elég a kisebb kert is, a szabad levegő élményét az is megadja. :)

Szóval, szurkolok hogy mielőbb beköltözhessetek! Puszillak! :)