2011. március 6., vasárnap

denevérek és más állatfajták

.

Jelen pillanatban három háziállattal büszkélkedhetünk. Van egy gyönyörű sötétkék sziámi harci halunk, név szerint Jumi. A Jumurdzsákból rövidítve, mert félszemű a lelkem. Szomszédasszony hala, és ideiglenesen állomásozik nálunk míg gazdája szintén átment halacskába - ugyanis ideje legjavát úszással tölti Hévizen.
Jumi mellé van egy hófehér macskánk, név szerint Kókusz, őt már ismeritek. Nos, már így is érdekes páros ez: egy macska és egy hal... No de szelídlelkű antiharcimacskánk mellé most jött egy bőregér is, név szerint Amigo Mio. Tegnap repült be a nyitott lakásajtón este. Rémülten repkedett faltól falig, de olyan kicsik a tetőtéri ablakaink hogy nem talált ki ijedtében. Ma este megint elkezdett röpködni, megint kinyitottam az ablakokat, ajtót, de nem talált ki és újra elbújt.
Sajnálom szegényt. Holnap felhívok majd egy állatmentőt vagy kit. Tudtátok hogy a denevér védett állat? Egy példányának eszmei értéke 10 ezer forint. Remélem holnap sikerül kiszabadulnia. Addig is szívesen elszállásoljuk, de mégiscsak a szabadban a helye Amigo Mionak.
Ha van bárkinek betmenmentő ötlete, szívesen fogadom. :)


2 megjegyzés:

Anikó írta...

Szegényke, sajnálom, de ötletem az nincs:-)

Az oroszkrémhez nem tudok írni, mert összecsúszott a vége a káposzta elejével /máskor is van így majd szétugrik később/, istenien néz ki a torta, nagyon megenném, még ha te nem is vagy maradéktalanul elégedett vele, és másképp is kipróbálnád, nekem nagyon tetszik:-))))

duende írta...

Köszönöm Anikó! :)

Kis bőregerünk tegnap este szerencsésen kitalált az ablakon. :)