2017. január 16., hétfő

Hozzászólások


Kedves Mindenki! Ismét bosszankodom a blogger fejlesztésén... 😣 Az újítás előtt jelezte egyből belépés után a hozzászólásokat. Eszembe sem jutott, hogy keresni kell őket... jól eldugták, most találtam meg őket. Úgyhogy mindenkitől elnézést, ezért nem kerültek fel. Igyekszem mindenkinek válaszolni.





Értem én, hogy nem vagyok egy számítástechnikai zseni, csak egységsugarú felhasználó, de komolyan, miért kell mindent egyre bonyolítani? 😐


7 megjegyzés:

Anikó írta...

Én ugyanígy jártam, állandóan van valami variálás, most legutóbb a facebook oldalam levelezési részét változtatták át, igaz formailag csak, de figyelni kellett, hogy akkor mi hol van ???

duende írta...

Komolyan mondom... és ráadásul mindent visszakeresni és szerkeszteni is bonyolultabb, pl. ha szerkesztesz egy régebbi bejegyzést, nem jegyzi meg, neked kell állandóan visszamenni. Utálom az egészet. Azt nem értem, hogy ott van bal oldalt a sorban, hogy megjegyzések. És egy kis szürke felhő mellette. Miért nem tudja ott jelezni, ha van hozzászólás?! És esküszöm, rákattintottam párszol a közzéteételre várra is, tegnap éjjel ezen gondolkodtam. És komolyan: nem volt ott sokáig egy fikarcnyi hozzászólás sem.

Holdgyöngy írta...

Olvasom a bemutatkozó szöveged. Én meg azt nem tudom eldönteni az ételeid vagy a felvezetéseid miatt kedvelem a bejegyzéseidet. Van amit már visszatérően főzök, pedig sosem gondoltam volna, hogy valaha megeszem. Azért van amit még mindig nem. Ez az egész átalakítás bosszantó.

Névtelen írta...

Én is csak csodálkoztam, hogy mi történt? - hang bennakad, szó megszakad:) -se szó, se beszéd, sem egyetlen megjegyzés:) Ezután majd erre is gondolunk, mármint a technika ördögére. Ne bosszankodj! Látod, előbb-utóbb mindenre fény derül... most is...!:) Legyen szép estéd! Judit

duende írta...

Holdgyöngy, köszönöm szépen! :) És örülök! :)

Ugye? :/


Kedves Judit, ördögök márpedig vannak, főleg a technikába bújnak bele. :)) Azért örülök, hogy meglettek a hozzászólások. Furcsálltam is, hogy nincsenek. :))

Sallai írta...

Arra gondoltam, talán szándékos volt.

duende írta...

Jaj nem. Mindig válaszolok mindenkinek.